GUNNAR BYLUNDS

Vi är verksamma inom olika branscher och har alltid mycket på gång. Nedan berättar vi kort om vilka vi är och vår väg till det vi är idag.

Gunnar Bylunds Bil
Gunnar Bylunds Bil är din personliga återförsäljare. Företaget startades 1971 och vi har sedan dess såld bilar av olika märken. Hos oss hittar du nya bilar från Kia samt ett brett utbud av begagnade bilar. Med andra ord har vi bilar för alla smaker. Välkommen in för en provkörning!

Gunnar Bylunds Emballage
Våra första steg inom träemballagebranschen gjorde vi redan 1974 i Skruv – Småland då företaget startades av Gunnar Bylund under namnet Gunnar Bylunds Industriemballage AB. Sedan uppstarten har företaget gått genom olika organisatoriska och teknologiska förändringar. Viktig brytpunkt i företagets historia var sommar 1999 då företaget såldes. Redan år 2005 återuppgog vi tillverkning av emballage i vår nybyggda fabrik i Asarum i Blekinge, där vi idag är starkt etablerade under namnet Gunnar Bylunds Handels AB. Företaget drivs och ägs av grundaren Gunnar Bylund.

Gunnar Bylunds Fastigheter
Gunnar Bylunds Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar lägenheter, lokaler och fastigheter i Blekinge och Småland. I den lilla organisationen på Gunnar Bylunds Fastigheter är det korta beslutsvägar och nära kontakt med hyresgästerna som skapar den goda atmosfären och familjekänslan.

omoss-gunnar