Återförsäljare och auktoriserad serviceverkstad för Kia.

Hos Bylunds hittar du nya bilar från Kia. Vi erbjuder en komplett bilaffär genom att erbjuda en rad olika tjänster så som försäkring, finansiering och mycket mer. Allt för ett bekymmersfritt bilägande. Gunnar Bylunds Bil är också en auktoriserad serviceverkstad för Kia.

Besök oss i Tostarp, Asarum så hjälper vi dig med nästa bilaffär!

kia_picanto

Helt nya Kia Picanto – lanseringshelg 6–7 maj

Så kvick att den fångar blicken

Med sin uttrycksfulla främre stötfångare och breda hjulbas är helt nya Kia Picanto formgiven för att göra allt annat än att smälta in. Trots att den är kompakt nog att passa perfekt i staden tar den verkligen utrymme när det gäller att väcka uppmärksamhet.

Ta livet med på resan

Helt nya Kia Picanto har ett bagageutrymme som rymmer klassledande 255 liter. Det innebär att du får med dig allt som du behöver på vårens äventyr!

Läs mer på kia.se

stinger

Helt nya Kia Stinger – Kia’s present till alla bilälskare

Helt nya Kia Stinger är en äkta GT-bil, skapad för alla som älskar att köra bil och uppskattar att resa med stil. Såväl designen som motorn är garanterat gåshudsframkallande. Den turboladdade V6-motorn på 3.3 liter utvecklar upp till 370 hk och ger en acceleration från 0 till 100 på 5.1 sekunder.

Läs mer ...

nya_kia_rio1

Helt nya Kia Rio med pirr i magen – premiär 18–19 mars!

Helt nya Kia Rio är skönare att köra så sträckan saknar betydelse, rymligare så att du kan packa ner vad du vill, utrustad med Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™ så att du kan cruisa till favoritlåten, har pekskärm med Kia connected services så att du hittar till närmaste café och så är den snyggare, såklart.

Den är helt enkelt gjord för spontanitet. Är du?

Så vad väntar du på? Välkommen in och provkör i helgen!
Vi har lanseringserbjudande och extraöppet lördag 10–14 och söndag 11–15.

Läs mer ...

phev_atm1_stage1_1920x1080

Nya Kia Optima Plug-In Hybrid miljöbil

Helt nya Kia Optima Plug-In Hybrid sätter en ny standard i hur en modern miljöbil kan se ut. Som en Plug-In Hybrid är den snål på utsläpp och bränsle, men den är samtidigt generös vad gäller utrymme, komfort och utseende. De dynamiska linjerna och de sportiga dimensionerna sätter tonen, och drar uppmärksamheten till sig oavsett vilken vinkel du betraktar bilen i.

Läs mer ...

sorento_fleet_vinter-900x350

Kia Sorento – en helt ny upplevelse

När du väljer Kia Sorento Business eller Business Special Edition får du en bil fullmatad med utrustning redan från start.

Läs mer ...

140630_garanti_header02

Kia med 7 års nybilsgaranti från fabrik

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan Kia erbjuda sju års nybilsgaranti när många konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? En av anledningarna är att Kia är ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att Kia är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i sina fabriker. Kia litar på sin kvalitet helt enkelt.

Läs mer ...

Öppet hus 4-5 februari

Välkommen in till oss och upplev alla våra KIA-modeller! I helgen har vi extra öppet lördag 10–14 och söndag 11–15, vi ses!

Nya Kia Sportage

Helt nya Kia Sportage  allt utom kompromisser!

Förfinad design. Mer av den senaste tekniken. Fler smarta tekniska lösningar för komfort och känsla. Det samlade designuttrycket är så starkt att det garanterat kommer göra intryck, både på dig och på din omgivning! Utforska bilen här.

Välkommen till oss för provkörning!

2016 2016 kia_sportage_my16_range

Kia Privatleasing

Privatleasing_Logga_Green_0

Genom Kia Privatleasing får du en förmånlig och trygg finansiering av din nya Kia.

Du leasar din Kia under 36 månader mot en månadsavgift. Försäkring, service, nybilsgaranti och vägassistans ingår under hela leasingperioden och du behöver inte betala någon kontantinsats. Varje månad får du allt samlat på en faktura. Månadskostnaden baseras på val av bilmodell, extrautrustning och ränta, 1500 mil/år ingår.

Fördelarna med Kia Privatleasing är många: 0 kr i kontantinsats, försäkring och service ingår i månadskostnaden, nybilsgaranti under hela leasingperioden, vägassistans ingår, allt samlat på en faktura, du behöver inte fundera på bilens andrahandsvärde.

BRA ATT KÄNNA TILL
Allt du behöver göra, är att enligt serviceplanen serva bilen på en auktoriserad Kia-verkstad, samt vårda bilen och hålla den i gott skick. Bränsle och ev vägskatt ingår inte i leasingavgiften och månadsavgiften kan öka/minska beroende på räntejusteringar. Vid leasingperiodens slut lämnar du tillbaka bilen till oss. Om du trivs med upplägget kan du hämta ut en helt ny Kia och påbörja en ny treårig leasingsperiod.