Välkommen till Gunnar Bylunds Bil

Gunnar Bylunds Bil är din personliga återförsäljare. Hos oss hittar du nya bilar från Kia samt ett brett utbud av begagnade bilar. Med andra ord har vi bilar för alla smaker. Vi erbjuder en komplett bilaffär genom att erbjuda en rad olika tjänster så som försäkring, finansiering och mycket mer. Allt för ett bekymmersfritt bilägande.
Gunnar Bylunds Bil är också en auktoriserad serviceverkstad för Kia.

Hjärtligt välkomna att besöka eller kontakta oss i Asarum eller Kallinge.

GB_service_banner
Bylunds_rosabandet_tack_FB

2,5 tusen tack för er hjälp!

Under oktober har ni varit jätteflitiga på att bidra till en god sak! Vi hade en Facebook-kampanj som gick ut på att Gunnar Bylunds bil skänker 1 kr för varje gilla och 2 kr om ni taggat en vän i vårt Facebook-inlägg. Vi kommer nu att skänka 2 500 kr till Bröstcancerfonden!

Lanseringshelg för helt nya Kia Stonic, 14-15 oktober

Helt nya Kia Stonic är en crossover för staden – bara fyll den med upplevelser. Med sportig och kaxig design, turbomotor, generösa utrymmen och säkerhetssystem med allt från trötthetsvarnare till autobroms, så manövrerar du självsäkert längs gator och torg.

Välkommen till Gunnar Bylunds bil i Asarum på lanseringshelg 14-15 oktober.
Vi har helgöppet lördag 10-14 och söndag 11-15.

Design och kördynamik

Gör varje resa till ett äventyr. Helt nya Kia Stonic är en crossover med SUV-liknande attribut och kaxig design. Den responsiva turbomotorn ger en pigg körupplevelse. Addera körkomfort och din tur genom stan blir än mer njutbar.

  • Tydliga aerodynamiska linjer ger en distinkt, kraftfull men ändå mjuk design
  • Delläderklädsel med flertonsinteriör
  • D-formad läderratt, som alltid med Kia är den eluppvärmd

Kia_Stonic

Här kan du läsa mer om Kia Stonic >>

Lanseringshelg för Kia’s nya pluginhybrider, 2-3 september

Helt nya Kia Optima SW Plug-In Hybrid och Niro Plug-In Hybrid med klassledande räckvidd på el öppnar en värld av förmåner.

Premiär för Kia's helt nya laddhybrider – med klassledande 62 respektive 58 km på el – som öppnar en värld av förmåner. Du kommer närmare naturen med eldriftens tystnad och minskade utsläpp. Får mer över till fritidsintressen tack vare lågt förmånsvärde och låga pendlingskostnader. Dessutom får du förmånen att köra en familjebil eller en crossover utrustad utöver det vanliga – med en total räckvidd som tar dig riktigt långt när det behövs. Välkommen till Gunnar Bylunds under lanseringshelgen 2-3 september för en tur i förmånsvärlden. Vi har öppet lördag 10-14 och söndag 11-15.

kia-se-optima-sportswagon-plug-in-hybrid-hybridkollen-170828-w-2

Välkommen till oss på lanseringshelg 2-3 september. Öppet lördag 10-14 och söndag 11-15.

Här kan du läsa mer om laddhybriderna >>

stinger

Helt nya Kia Stinger – Kia’s present till alla bilälskare

Helt nya Kia Stinger är en äkta GT-bil, skapad för alla som älskar att köra bil och uppskattar att resa med stil. Såväl designen som motorn är garanterat gåshudsframkallande. Den turboladdade V6-motorn på 3.3 liter utvecklar upp till 370 hk och ger en acceleration från 0 till 100 på 5.1 sekunder.

Läs mer ...

140630_garanti_header02

Kia med 7 års nybilsgaranti från fabrik

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan Kia erbjuda sju års nybilsgaranti när många konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? En av anledningarna är att Kia är ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att Kia är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i sina fabriker. Kia litar på sin kvalitet helt enkelt.

Läs mer ...