Välkommen till Gunnar Bylunds Bil

Gunnar Bylunds Bil är din personliga återförsäljare. Hos oss hittar du nya bilar från Kia samt ett brett utbud av begagnade bilar. Med andra ord har vi bilar för alla smaker. Vi erbjuder en komplett bilaffär genom att erbjuda en rad olika tjänster så som försäkring, finansiering och mycket mer. Allt för ett bekymmersfritt bilägande.
Gunnar Bylunds Bil är också en auktoriserad serviceverkstad för Kia.

Hjärtligt välkomna att besöka eller kontakta oss i Asarum eller Kallinge.

GB_service_banner
kia_picanto

Helt nya Kia Picanto – lanseringshelg 6–7 maj

Så kvick att den fångar blicken

Med sin uttrycksfulla främre stötfångare och breda hjulbas är helt nya Kia Picanto formgiven för att göra allt annat än att smälta in. Trots att den är kompakt nog att passa perfekt i staden tar den verkligen utrymme när det gäller att väcka uppmärksamhet.

Ta livet med på resan

Helt nya Kia Picanto har ett bagageutrymme som rymmer klassledande 255 liter. Det innebär att du får med dig allt som du behöver på vårens äventyr!

Läs mer på kia.se

stinger

Helt nya Kia Stinger – Kia’s present till alla bilälskare

Helt nya Kia Stinger är en äkta GT-bil, skapad för alla som älskar att köra bil och uppskattar att resa med stil. Såväl designen som motorn är garanterat gåshudsframkallande. Den turboladdade V6-motorn på 3.3 liter utvecklar upp till 370 hk och ger en acceleration från 0 till 100 på 5.1 sekunder.

Läs mer ...

nya_kia_rio1

Helt nya Kia Rio med pirr i magen – premiär 18–19 mars!

Helt nya Kia Rio är skönare att köra så sträckan saknar betydelse, rymligare så att du kan packa ner vad du vill, utrustad med Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™ så att du kan cruisa till favoritlåten, har pekskärm med Kia connected services så att du hittar till närmaste café och så är den snyggare, såklart.

Den är helt enkelt gjord för spontanitet. Är du?

Så vad väntar du på? Välkommen in och provkör i helgen!
Vi har lanseringserbjudande och extraöppet lördag 10–14 och söndag 11–15.

Läs mer ...

phev_atm1_stage1_1920x1080

Nya Kia Optima Plug-In Hybrid miljöbil

Helt nya Kia Optima Plug-In Hybrid sätter en ny standard i hur en modern miljöbil kan se ut. Som en Plug-In Hybrid är den snål på utsläpp och bränsle, men den är samtidigt generös vad gäller utrymme, komfort och utseende. De dynamiska linjerna och de sportiga dimensionerna sätter tonen, och drar uppmärksamheten till sig oavsett vilken vinkel du betraktar bilen i.

Läs mer ...

sorento_fleet_vinter-900x350

Kia Sorento – en helt ny upplevelse

När du väljer Kia Sorento Business eller Business Special Edition får du en bil fullmatad med utrustning redan från start.

Läs mer ...

140630_garanti_header02

Kia med 7 års nybilsgaranti från fabrik

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan Kia erbjuda sju års nybilsgaranti när många konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? En av anledningarna är att Kia är ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att Kia är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i sina fabriker. Kia litar på sin kvalitet helt enkelt.

Läs mer ...